Kryds og Bolle

DKK 649.00

Hvem tager opvasken?

Her er et Kryds og Bolle spil i eg og stentøjsler. Lige til at stille på bordet og bruge som en dekorativ bordskåner, og som efter maden kan bruges til at spille om opvasken f.eks.
Praktisk og hyggeligt på samme tid.

Brættet er lavet i eg i tre varianter. Natur, olieret og røget eg.

Brikkerne er håndlavet i sort stentøjsler

Køb kryds og bollespillet her (Du bliver linket videre til Antons webshop)

Mål: 20 x 20 cm

Natur

Olieret

Røget

Ideer opstår

Idéer ligger tit og ulmer i kreative hjerner. Nogle ligger der længe og nogle kommer man hurtigt i mål med. Andre stopper op og kommer på hylden til senere opfølgning. Sådan var det med kryds og bolle spillet. Det var længe på opfølgningshylden. Men pludselig så 3.person, Morten, linjerne mellem 2 forskellige opfølgningshylder, og et hidtil ukendt fællesskab blev komplet. Indimellem kan man således være heldig at finde den rette til sine sære idéer. Helt fra start viste kryds og bolle spillet sin evne til at skabe fællesskab.

Kryds og bolle spillet kan bruges som bordskåner

Når 2 håndværkere krydser tanker

Dette kryds og bolle spil er blevet til i et stille, fint samarbejde mellem keramiker Karina Weihrauch og snedker Anton Balle.

De gør hver især det de er bedst til. Anton udvælger det helt rigtige stykke nordeuropæisk egetræ. Fra bæredygtige skove, naturligvis. Egetræet bliver savet og det bliver fræset, det bliver pudset og det bliver finpudset.  Så vurderes resultatet med erfaren hånd og ditto øje. Er kvaliteten som ønsket, så  får egetræet måske sin efterbehandling – ellers står den tilbage i ubehandlet natur. Anton har gjort sit.

Imens har Karina udrullet det sorte stentøjsler. Krydserne og bollerne udstikkes og skæres til af Karinas sikre hånd, inden de tørrer til læderhårdhed. Under tørringsprocessen kræves et skarpt øje, går det for stærkt, for langsomt? Så gåes brikkerne efter for kanter og uønskede skævheder inden leret brændes op til 1200°. 24 timer efter er brikkerne kølet af og klar til at blive parret med det rette spillebræt og det fine samspil med træ og det sorte ler er endelig komplet.

Vil du have lækkert, stilfuldt og harmonisk håndværk, hvor der er sans for hver detalje. Hvor du mærker at menneskerne bag elsker det de gør, mestrer teknikkerne og giver harmonien videre i produktet? Vil du bringe sjov, leg og hjernegymnastik ind til bordet på en pæn og praktisk måde? Så kan du roligt vælge netop Karina og Antons spil. Alle kan mødes på kryds og tværs til dette simple spil, der dog altid kræver din fulde opmærksomhed. Specielt hvis du vil undgå opvasken;-)

Kryds og bolle
IMG_1466