Irgrøn, mosgrøn og himmelblå

Fade

Inspirationen til det aflange fad kom efter et højskole ophold, hvor emnet var Japan. Jeg arbejdede både med syning og stoffarvning ud fra japanske principper. Det var utroligt inspirerende, og jeg var spændt på, hvad der ville komme ud på lersiden efter disse indtryk.

Det aflange fad med den lille kant dukkede frem, og som arbejdet med den skred frem, dukkede der detaljer op. Først blev hjørneafslutningerne lidt mere levende med deres forskellige længder. Dernæst kom der en stemning frem i bunden, i form af ridser, streger og enkle aftryk. Til sidst hævede jeg fadet op på et par fødder. Dels fordi det funktionelt gør det nemmere at få fat i, men ligeså meget for at give den et let og svævende udtryk.

Jeg håber, at du kan lide min forening af de japanske elementer, blandet med min enkle nordiske stil. Jeg synes, at det er så dejligt opløftende, når jeg på den måde kan bruge inspiration fra flere steder, og arbejde det ind i mine egne designs.

Fad og kammerstage i skøn forening
2 lyseblå fade
ordkasse, fade

Anvendelses muligheder

Nu kan der leges. Skal fadet arrangeres med et bloklys og en håndfuld kastanjer? Eller skal sushien præsenteres flot? Tapas og kage siger også ja tak til at stå og præsentere sig fra deres bedste side, inden det skal nydes. Det eneste sted den ikke pynter så meget er bagerst i skabet – så frem i lyset med den:-)

Fadene koster 600 kr. Mål: 11 x 30 cm
Fad bliver dekoreret