Kammerstager i blå og grønne nuancer
kammerstager10
Ordkasse til kammerstage

Kammerstagen

Jeg har fortolket kammerstagen til et let og moderne udtryk. Det overflødige er skåret væk, og den står med sin runde form og skarpe kanter, som sammen med farverne skaber blikfang.

Kammerstagen er opbygget i porcelæn. Hver enkelt del skæres ud og delene samles. Hanken er det sidste der kommer på. Det er også den mest kritiske del, da porcelænsler arbejder meget gennem tørring og brændinger. Det vil gerne trække skævt. Så tørringsprocessen skal gå meeeget langsomt. Tålmodighed og erfaring er en dyd her. Det er bl.a. det der forklarer keramikerens lange produktionstid, som nogle gange er helt op til en måned. Det er simpelthen fordi kammerstagen står stille på hylden og er i gang med en vigtig proces, der gør at den kan komme hel ud i den anden ende.

Kammerstager

Farveglæde

Jeg elsker farver og har svært ved at begrænse mig til en enkel farve, derfor fås kammerstagen i mange lækre farver og hvem ved, måske dukker nye op? På porcelænsler fremstår farverne netop meget klare og rene.

Dette giver mulighed for at lave lige det blikfang med kammerstagen, som du ønsker. Og så er det jo en kammerstage, som er beregnet til at flytte rundt, til nye steder, hvor hyggen skal indfinde sig. Kammerstagen syntes at det er rigtig hyggeligt at komme i selskab, med andre fine ting. Så her er det bare at slippe fantasien løs og lege lidt.

Der er noget nostalgisk over kammerstagen. Det har der næppe været da den var i brug som eneste lyskilde tilbage i tiden. Men for os er den utroligt stemningsskabende. Når jeg om aftenen, efter dagens dont, tænder lyset, bliver jeg mindet om at nu er det tid til ro og afslapning. Nu skal der hygges, som vi siger, og er kendt for i udlandet.

Kammerstagen fås lige nu i 6 dejlige farver. Her kan du se hvilke navne jeg har givet dem.

Prisen er 300 kr

Kammerstage

                                                    Vandmelon

kstagegroen

Mosgrøn

kstageflaskegroen

                                    Flaskegrøn

kstagelysbla%cc%8a2

Lys himmelblå

kstagemoerkbla%cc%8a

Mørk nattehimmel

kstagekarry

Brændt karry

kstagebrun

Mørk chokolade